• Önlem Alınınca, Durağa Park Yapılamıyor
  • Önlem Alınınca, Durağa Park Yapılamıyor
Çorlu Güncel

Önlem Alınınca, Durağa Park Yapılamıyor

  • 11 Temmuz 2020
  • 1549 Kez Okundu

Atatürk Meydanı’ndaki otobüs duraklarına araç park etmesini sürekli gündeme getirmemiz sebebiyle, polis ekipleri durağa yakın bir noktada durmaya başladı. Durum böyle olunca araçlar durağa park edemiyor.


Çorlu’da özellikle Atatürk Meydanı’nda bulunan otobüs durakları araçların park ettiği noktalar haline gelmişti. Avrupa Yakası Gazetesi olarak bu olumsuz durumu sürekli gündeme getirmemiz sebebiyle polis ekipleri, durakları görebilecek noktaya ekip otosunu çekti. Durum böyle olunca otobüs durağına hiçbir araç park edemedi. 

Otobüs durağının hemen yakınındaki otoparka aracını bırakmak yerine otobüs durağına park eden sürücüler nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyordu. Araç parkı nedeniyle otobüsler yolun ortasından yolcu almak zorunda kalıyordu. Yaşlı vatandaşlar otobüslere binmek için büyük çaba harcıyordu. Engelli vatandaşlar ise otobüs durağa yaklaşamadığı için otobüslere bile binemiyordu. Polis ekiplerinin duraklara yakın olması sebebiyle vatandaşlarda rahat bir nefes aldı. 

SÜRÜCÜLER CEZA YEMEKTEN KORKUYOR

Polis otosu olduğu zaman sürücüler ceza yemekten korktuğu için durağa park edemiyor diyen vatandaşlar, keşke her zaman böyle olsa dedi. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “polis otosu burada olunca kimse durağa aracını park edemiyor. Keşke bu şekilde olsa, kimse aracını durağa park etmese ne güzel olur. Otobüsler rahatlıkla durağa yaklaşır ve bizlerde rahat bir şekilde otobüslere bineriz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN