• Marmaraereğlisi'nde Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor
  • Marmaraereğlisi'nde Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nde Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

  • 27 Haziran 2020
  • 1863 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle ‘ilçe de bozuk yol kalmayacak’ sloganı ile çıktığı yolda durdurak bilmeden çalışmaya devam ediyor.




Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe de belirlenen güzergahlara yol yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sıcak asfalt ve beton yol yapım işlemlerini sürdüren ekipler ilçe de bozuk yol kalmaya dek çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Marmaraereğlisi yaz aylarının gelmesiyle artan nüfusu ile hizmet açısından daha büyük bir kitleye ulaşıyor. Bu bağlam da yapılan çalışmalar belli programlar dahilinde gerçekleştiriliyor. Yol yapım ve üst yapı yenileme işlemleri Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatlarıyla ekipler tarafından hummalı bir şekilde sürdürülüyor. 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “İlçemizdeki her bozuk yolu belirli program dahilinde yaparak halkımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sebeple özellikle yaz döneminde çalışmalarımızda hız kesmiyoruz. Ekiplerimiz yedi yirmi dört sahada görevlerinin başındalar. Hazırladığımız asfaltlama programını belirlenen periyodlar ile uygulamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konu da bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz” dedi.