• Çorlu Hak Ettiği Millet Bahçesi'ne Kavuşuyor
  • Çorlu Hak Ettiği Millet Bahçesi'ne Kavuşuyor
Çorlu Güncel

Çorlu Hak Ettiği Millet Bahçesi'ne Kavuşuyor

  • 26 Haziran 2020
  • 1207 Kez Okundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çorlu’daki Millet Bahçesiyle ilgili önemli bir adım attı. Müjdeyi AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş vererek, “Millet Bahçesiyle ilgili tüm tereddütler ortadan kalktı” dedi.


AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş yaptığı açıklamada “Çorlumuza müjde, Millet Bahçesi’yle ilgili tüm tereddütler sayın Meclis Başkanımız Mustafa Şentop’un sayın Cumhurbaşkanımız ile yaptığı görüşme sonucu, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ortadan kalkmıştır” dedi. 

ORDU EVİ YAPILMAK İSTENİYORDU

Omurtak Caddesi üzerinde yer alanda Milli Savunma Bakanlığı’na tahsisli arazide Ordu Evi projesi gündemdeydi. Çorlu Halkı Omurtak Caddesi üzerindeki 115 dönümlük alanın tamamının Millet Bahçesi olmasını isterken, Ordu Evi yapılacağı tartışmaları kafaları karıştırmıştı. 16 dönümlük alanın geçtiğimiz ay ihalesi yapılırken, alanın büyütülmesi tartışma konusuydu.

ÇORLUMUZA MÜJDE!

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş yaptığı açıklamada müjdeyi verdi: “TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop’un Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri neticesinde Çorlu Millet Bahçesi ile ilgili tüm tereddütler Cumhurbaşkanımızın talimatları ile tamamen ortadan kalkmıştır. Çorlumuz, Meclis Başkanımız Sn. Mustafa Şentop’un girişimleri ile hak ettiği Millet Bahçesine kavuşuyor” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞEHRİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaşın açıklamasının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta bir açıklama yaptı. Sarıkurt, “Çorlu'muzda önemli bir simge haline geleceğini her zaman savunduğumuz Millet Bahçesi'nin hayata geçirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşerek olurlarını alan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop'a minnetlerimi sunuyorum. Ayrıca AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Sayın Yavuz Uylaş'a ve emeği geçen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Çorlu halkı olarak heyecan ve sabırsızlıkla Millet Bahçe'mizi bekliyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN