• Akıncılar Caddesi'ne Neden Çözüm Bulunmuyor
  • Akıncılar Caddesi'ne Neden Çözüm Bulunmuyor
  • Akıncılar Caddesi'ne Neden Çözüm Bulunmuyor
Çorlu Güncel

Akıncılar Caddesi'ne Neden Çözüm Bulunmuyor

  • 30 Mayıs 2020
  • 1515 Kez Okundu

Eski Vatan Hastanesi’nin bulunduğu Akıncılar Caddesi’ndeki sorun giderek büyüyor. Dar olan caddede hiçbir tedbir alınmayınca hem araç trafiği hem de yaya trafiği bu durumdan olumsuz etkileniyor.


Çorlu’da Salih Omurtak Caddesi’yle kesişen Akıncılar Caddesi’nde sürekli araç trafiği yaşanıyor. Salih Omurtak Caddesi’ne çıkmak isteyen araç sürücüleri trafiği felç ediyor. Salih Omurtak Caddesi’nden tek gidişi bulunan yolda hiçbir önlem alınmayınca sorunlar kaçınılmaz olarak yaşanıyor. Perşembe Pazarı’nın kurulduğu günlerde vatandaşların yürüyerek çıkmaz zorunda kaldığı Akıncılar Caddesi’nde vatandaşlar yoldan yürümek zorunda kalıyor. Kaldırımların bulunmadığı Akıncılar Caddesi’nde araç trafiğinin içinden yürümek zorunda kalıyor. Yıllardır devam eden soruna karşı ise yetkililer hiçbir girişimde bulunmuyor. 
KAVGALAR MEYDANA GELİYOR 
Gazetemize konuşan esnaflar, “Akıncılar Caddesi’nde özellikle bu bölgede büyük sorun yaşıyoruz. Tek yön uygulaması olmasına rağmen araçlar bu kurala uymuyor. Yol kenarına da araç parkının yapılması Akıncılar Caddesi’ndeki trafiği felç ediyor. Yıllardır bu sorunu yaşıyoruz, ama maalesef hiçbir şekilde bir iyileştirilme yapılmadı. Hiçbir tedbir alınmayınca karşı karşıya gelen araç sürücüleri kavga ediyor. Bazen yayalar üzerlerine gelen araç sürücüleriyle kavga ediyor. Burası tam bir keşmekeş durumda, biran önce tedbir alınmasını istiyoruz” dedi.  
İMDAT ŞAHİN