• Ak Parti Silahtarağa Mahallesi'ni Ziyaret Etti
  • Ak Parti Silahtarağa Mahallesi'ni Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Ak Parti Silahtarağa Mahallesi'ni Ziyaret Etti

  • 28 Mayıs 2020
  • 1026 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı ziyaret ederek Silahtara Mahallesi’nde yaşanan olayla ilgili bilgi aldılar.

Ramazan Bayramı’nın 1. Günü Silahtarağa Mahallesi’nde yaşanan olayın yankıları sürüyor. Polis ekiplerinin bir aileye zor kullanarak göz altına alma olayı Çorlu’nun gündemini meşgul etmeye devam ediyor. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Mastan Özcan Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş hem Silahtarağa Mahallesi’ne giderek aileyi ziyaret etti, hem de Çorlu Kaymakamı’nı ziyaret ederek bilgi aldı. 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yaptığı açıklamada: “İl Başkanımız Mestan Özcan, Çorlu İlçe Başkanımız Yavuz Uylaş ve Çorlu Bakkallar Odası ve Sinop'lular Dernek Başkanı Yusuf Gümüş ile birlikte Çorlu Silahtarağa mahallesinde meydana gelen talihsiz olaya maruz kalan ailemize ziyarette bulunarak hem bayramlarını kutladık hem de yaşanan olayla ilgili geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” dedi. 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Mestan Özcan ve Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı Vefa Destek Grubunun çalışmalarını da yerinde inceledi.  

İMDAT ŞAHİN