• Ergene Belediyesi Taziye Evi Projesini Tamamladı
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi Taziye Evi Projesini Tamamladı

  • 22 Mayıs 2020
  • 1006 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne taziye evi yapıldı. Ergene Belediye Başkanı Yüksel pandemi döneminin sona ermesinin ardından açılışı yapılacak olan taziye evinde incelemelerde bulundu.


Ergene’de Covid-19 salgınıyla mücadelenin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Ergene Belediyesi Cumhuriyet Mahallesine 165 m2 büyüklüğünde bir taziye evi inşa etti. Başkan Yüksel bu güzel projeyi yerinde inceleyerek pandemi döneminin ardından taziye evinin açılışı yapılacağını ve Ergene halkının hizmetine sunulacağını belirtti.
Pandemi Döneminde 50.000 m2 Parke Kilit Taş Yol Yaptık
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında Ergene’de 50.000 m2 parke taş yol yaptıklarını da belirterek, “Salgınla yoğun bir şekilde mücadele ederken belediyemizin rutin çalışmaları da devam ediyor. Bu zorlu süreçte Ergenemizde 50.000 m2 parke taş yol yaptık, Sağlık Mahallemizde 9.cu sokakta asfaltlama çalışmalarına başladık, burada ki çalışmalarımızın ardından 6’ıncı ve 1’inci sokaklarımızda da yol çalışmalarımız olacak. Bu hizmetlerimizin yanında Cumhuriyet Mahallemizde de 165 m2’lik büyük bir taziye evi inşa ettik” dedi.
Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Yüksel, “İlçemizde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın cenazeye gelen eş, dost ve akrabalarını ağırlamak için oluşturduğumuz taziye evimizin inşaatını kısa sürede tamamladık. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve tüm ince ayrıntılarına kadar düşünülen taziye evimiz pandemi döneminin sona ermesinin ardından vatandaşlarımızın hizmetine açılacak” dedi.
CANSEL SÖZER