• Böyle Kuyruk Hiç Görülmedi
  • Böyle Kuyruk Hiç Görülmedi
  • Böyle Kuyruk Hiç Görülmedi
  • Böyle Kuyruk Hiç Görülmedi
Çorlu Güncel

Böyle Kuyruk Hiç Görülmedi

  • 21 Mayıs 2020
  • 1230 Kez Okundu

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan PTT’nin önünden başlayan kuyruk Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzadı. Kuyrukta sosyal mesafe sıfıra indi.


Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar işlemlerini yaptırmak için PTT’nin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İşsizlik maaşını çekmek isteyenler, emekli maaşlarını alacak olanlar ve diğer işlemler için sıra bekleyen vatandaşlar uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. PTT önünden başlayan kuyruk Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzadı. 
KUYRUK CUMHURİYET MEYDANI’NA KADAR UZADI 
Omurtak Caddesi üzerinde bulunan PTT binasında işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar sabah saatlerinde PTT’nin önüne geldi. Tek tek içeri alınan vatandaşlar dışarıda uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzayan kuyrukta vatandaşlar isyan etti. Saatlerce kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlar işlemini yaptırmak için saatlerce ayakta durmak zorunda kaldı. Yaşlı vatandaşların da olduğu kuyruk akşam saatlerine kadar devam etti. 
SOSYAL MESAFE SIFIRA İNDİ 
Sosyal mesafenin de hiçe sayıldığı PTT önündeki kuyrukta kimi vatandaş işsizlik maaşını almak için beklerken kimi vatandaşlarda emekli maaşlarını çekmek için bekledi. Diğer işlemler için de bekleyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta zaman geçirmek zorunda kaldı. Sosyal mesafenin sıfıra indiği kuyrukta, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. “gördüğünüz gibi burada sosyal mesafe falan kalmadı. Korona virüs devam ederken bu şekilde beklemek gerçekten hoşumuza gitmiyor ama yapacağımız bir şey de yok” dedi. 
VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ 
Korona virüs nedeniyle içeriye tek tek alınırken dışarıda sosyal mesafe sıfıra indi diyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi: “korona virüs nedeniyle içeriye tek tek alınıyoruz, ama dışarıda gördüğünüz gibi sosyal mesafe diye bir şey kalmadı. İçerde virüsten korunuyoruz dışarıda korunamıyoruz. İşsizlik maaşları, emekli maaşları ve diğer işlemler bayramdan önce kısıtlı bir zamana bırakıldı. Durum böyle olunca da durum ortada. Yazık gerçekten çok yazık” dedi. 
İMDAT ŞAHİN