• Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
  • Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
  • Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
  • Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
  • Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
  • Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı
Çorlu Güncel

Kumyol Caddesi'nde Çalışma Başlatıldı

  • 09 Nisan 2020
  • 1338 Kez Okundu

Çorlu’da Kumyol Caddesi’nde bazı bölgelerde asfaltın deforme olması ve bozulması sonucu Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü caddede çalışma başlattı.


Çorlu Belediyesi tarafından Kumyol Caddesi’nde asfaltlama çalışması başlatıldı. Çorlu Belediyesi çalışmalarını Çukur Çeşme’nin önünden Atatürk Meydanına kadar olan bölgede yapacak. İlk etapta Çorlu Belediye Binası’ndan Atatürk Meydanına ikinci etapta ise Çukur Çeşme önünden Çorlu Belediyesi Binası’na kadar bir çalışma yürütülecek. Çalışma tahminen bir hafta sürmesi bekleniyor. Bu süre zarfında belediye otobüsleri Atatürk Bulvarı’ndan gidecek. 
YOLDAKİ ASFALTTA DEFORME VE BOZULMALAR VAR 
Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan gazetemize çalışmalarla ilgili bilgi vererek: “Kumyol Caddesi’nde Çukur Çeşme İle Atatürk Meydanı’na kadar olan bölgede asfaltta dezenformasyon ve bozulmalar mevcut. İlk etap olarak Çorlu Belediyesi’nden Atatürk Meydanı’na kadar olan yeri freze ile kazıyıp buradaki ek şeridi kazıyacağız. Araçların park edildiği noktalarda bir bozulma yok sadece dediğim gibi ek şeridi kazıyacağız. Kazıdıktan sonra asfaltını dökeceğiz. Kaldırımlarda da bozulan noktaların revizyonlarını yapıp Kumyol Caddesi’nde iyileştirme çalışmalarını bitirmiş olacağız” dedi. 
OTOBÜSLER BİR HAFTA ATATÜRK BULVARI’NDAN GİDECEK  
Yol çalışmalarıyla ilgili konuşmasını sürdüren Fen İşlerinden Sorumlu Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, “Normalde biz dört gün içinde Çorlu Belediyesi ile Atatürk Meydanı arasında kalan bölgeyi bitirme planımız var. Cumartesi günü buradaki çalışmayı bitirmeyi planlıyoruz. Çukur Çeşmeden Çorlu Belediye Binası arasında kalan bölgede de çok bozulma var orada da bir çalışma yapacağız. Buradaki tamiratları da yapacağız, otobüsler bu süre zarfında Atatürk Bulvarı güzergâhını kullanacaklar. Şimdi ilk etabı 4 günde bitirmeyi planlıyoruz. İkinci etapta ise alt yapı kurumlarının hatları var, alt yapı kurumlarıyla gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra 2-3 gün içerisinde de onu yapacağız. Hazır virüs sebebiyle çok fazla trafik yoğunluğu yok. Bu süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz” dedi. 
BAZI ESNAFLAR NEDEN GECE ÇALIŞILMIYOR DİYE SORDU  
Kumyol Caddesi’ndeki bazı esnaflar gazetemize yaptığı açıklamada, “İşler zaten korona virüs nedeniyle yoktu, birde çalışma başlatıldı, neden bu çalışma gece yapılmıyor” dedi. Bu sözleri Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan’a sorduk: “Bir an önce bitirmeyi hedeflediğimiz için hızlı bir şekilde hareket edeceğiz. Buradaki esnaflarımızı da çok fazla rahatsız etmeyeceğiz. İş uzun sürmeyecek” dedi. .