• “Hep Birlikte Sağlıklı, Huzurlu Ve Mutlu Nice Senelere Ergenem”
Ergene

“Hep Birlikte Sağlıklı, Huzurlu Ve Mutlu Nice Senelere Ergenem”

  • 01 Nisan 2020
  • 2383 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesinin ikinci yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.



Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mesajında; “Sevgi Kenti Ergenem, bundan tam bir yıl önce bugün Allah’ın izni ve sizlerin takdiri ile ekibimle birlikte Ergene Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçildik.
Ergene’nin kurucu Belediye Başkanı olarak ilk dönemimizde Ergene’de ki birçok sorunu ortadan kaldırdık ve yaşanılabilir bir Ergene inşa ettik. Ergenemize yapılmaz denilen projeleri, yaptık ve hizmete sunduk. İnsan odaklı çalışmalarımız ve sosyal belediyecilik anlayışıyla parti, dil, din, ırk, mezhep ayrıcalığı yapmadan bütün vatandaşlarımızı kucakladık. Sadece bugünümüz için değil geleceğimiz içinde durmadan, yorulmadan çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Şimdi ikinci dönemimizin birinci yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Bir yıllık zaman zarfı içinde Ergene’de halkımız için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet çalışmalarında bulunduk bulunmaya da devam ediyoruz. Trakya’nın yükselen yıldızı Ergenemizde sizlerle birlikte büyük bir aileyiz ve ben bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Doğumdan ölüme kadar halkımızın yanında olduk, birlikte güzel işlerin altına imza attık. Seçimden önce söylediğimiz “siyasi fikri ne olursa olsun herkese eşit kalacağız” sözümüzü rehber alarak, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergenemizin sorunlarını çözmek için yola koyulduk. Ergenemizin sorunlarını çözerken “ben yaptım oldu” zihniyetiyle değil, sorundan etkilenen bütün birey ve kurumları çözümün bir parçası haline getirerek hareket ettik. Hep birlikte karar aldık, hep birlikte uyguladık. Elbette görevde olduğumuz süreler içerisinde çeşitli karalamalara ve ekonomik baskılara da maruz kaldık. Ancak bunların hiçbirine aldırış etmedik. Her şeye rağmen Ergenemizin güzel günleri için var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Değerli Ergene halkı, kıymetli hemşehrilerim; unutmayınız ki biz ne yapıyorsak sizlerle birlikte yapıyoruz. Bizler halkın maaşını verdiği birer memuruz. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki hizmet süremiz boyunca yaptığımız her çalışmada demokratik katılımdan ve şeffaflıktan, halkçı belediyecilikten asla taviz vermeyeceğiz. İsimler, kişiler, görevler ve makamlar gün gelir değişir ancak aslolan Ergene’dir, Ergene’nin huzurlu ve mutlu günleridir. Gönül isterdi ki her birinizle ayrı ayrı kucaklaşabileyim. Ancak içerisinde bulunduğumuz günler sağlığımız için kucaklaşmanın fiziken değil gönül bağıyla yapılabileceği günler. Eskilerin sık sık söylediği “sağlık olsun da, gerisi gelir” lafının ne kadar doğru olduğunu hep birlikte bir kez daha anlıyoruz. Bu zor günleri de sizlerin dayanışma ve tedbirleriyle aşacağımızdan, sağlıklı ve huzurlu günlere çok yakında kavuşacağımızdan hiç şüphem yoktur. Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice senelere Ergene’m” ifadelerine yer verdi.