• Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi
Çorlu Güncel

Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

  • 30 Mart 2020
  • 832 Kez Okundu

Vatandaşların rahatsızlığını dile getirdiği çöp ev ile ilgili işlem başlatan Çorlu Belediyesi ekipleri tespit edilen evde temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.




Çorlu’da Reşadiye Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşların şikâyeti üzerine yetkilileri harekete geçiren çöp ev ile ilgili Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yapılan kontrollerin ardından temizlik gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından Çorlu Kaymakamlığı’na yapılan şikâyet başvurusunun ardından Çorlu Belediyesi harekete geçti. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren evde yoğun bir temizlik çalışması yapıldı.

Ekipler evde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmasının ve çıkarılan çöplerin ardından koronavirüse karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi. Temizlik ve ilaçlama çalışmasının ardından Çorlu Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, “Uzun zamandır yaşam kalitemizi olumsuz etkileyen bir durum ile karşı karşıyaydık. Belediye ekiplerimizin yaptığı temizlik sonrası rahat bir nefes aldık. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.