• Öğretmen Evi Olacaktı, Sağlık Müdürlüğü'ne Verildi
  • Öğretmen Evi Olacaktı, Sağlık Müdürlüğü'ne Verildi
  • Öğretmen Evi Olacaktı, Sağlık Müdürlüğü'ne Verildi
Çorlu Güncel

Öğretmen Evi Olacaktı, Sağlık Müdürlüğü'ne Verildi

  • 27 Mart 2020
  • 1523 Kez Okundu

Çorlu Omurtak Caddesi eski Şifa Hastanesi’nin yanında bulunan eski Halk Eğitim Merkezi binası geçici bir süreliğine Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edildi.


Yeni yerine yerleşme çalışmaları sürdüren Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü geçici bir süre eski Halk Eğitim Merkezi binasında hizmet yürütecek. Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan daha önce binanın öğretmen evi olacağını duyurmuştu.

ÖĞRETMEN EVİ OLARAK PLANLANMIŞTI

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan 3 Ekim 2019 tarihinde gazetemize yaptığı açıklamada Eski Halk Eğitim Merkezi’nin öğretmen evi olacağını duyurmuştu. Erdoğan o tarihte yaptığı açıklamada: “Bakanlığın her iki müdürlüğünde de onaylar alındı. Bina öğretmen evi olarak planlanıyor. Tüm resmi süreçler tamamlandı. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nden müsaade alındı çünkü o bina daha önce halk eğitim müdürlüğüydü. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden de onay aldık, burası öğretmen evi olabilir mi diye. Tekirdağ İl Müdürlüğü’nden teknik ekip iki kere geldi ve şu anda binanın keşfi yapılıyor” demişti. Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan açıklamasının devamında binanın Şubat 2020’de öğretmen evi olarak açılacağını planladıklarını ifade etmişti.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KULLANACAK

Öğretmen evi olarak yapılan bina İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilerek, geçici bir süre onların kullanımına verildi. İlçe sağlık Müdürlüğü hızlı bir şekilde binaya yerleşirken binanın eksikleri de giderilmeye çalışıyor. Daha önce Münir Alkan Devlet Hastanesi’nde hizmet veren Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü şimdi yeni yerine geçti.

İMDAT ŞAHİN