• Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
  • Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
  • Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
  • Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
  • Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
  • Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil
Çorlu Güncel

Evde Kal Çağrıları Yeterli Değil

  • 27 Mart 2020
  • 1045 Kez Okundu

Korona virüs karşı yetkililer sürekli evde kal çağrısı yaparken çalışmak zorunda olan vatandaşlar uyarıları dinlemeyerek dışarı çıkmak zorunda kalıyor.



Dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlar tedirginliklerini dile getirerek “İşe gitmek zorundayız. Sürekli yetkililer dışarı çıkmayın evinizde kalın uyarıları yapıyor fakat sokağa çıkma yasağı olmadığı için çalışmak zorunda kalıyoruz” dedi.

ÇALIŞMAK ZORUNYADIZ

Çalışmak zorunda olduklarını ifade eden vatandaşlar, “İşimiz gereği çalışmak zorundayız, sokağa çıkma yasağı uygulanmadığı için işe gidip geliyoruz, çarşıda işler oluyor onları yapıyoruz. Bizlerde bu süreçte evlerimizde kalmak istiyoruz fakat nasıl yapacağız. Bir taraftan sokağa çıkma yasağı uygulanmıyor bir taraftan evde kalın uyarısı yapılıyor. Bizler nasıl yapacağız, işe mecburen gidiyoruz. Gitmediğimiz zaman işimizden oluruz” dedi.

İŞTEN ÇIKARILMA KORKUMUZ VAR

İşe gitmediğimiz zaman işten çıkarılma kaygımız var diyen vatandaşlar, “İşe gitmediğimiz zaman işten çıkarılma korkumuz var. Nasıl yapacağımızı şaşırdık. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca evinizde hatta odanızda kalın diyor. Peki nasıl kalacağız, nasıl işe gitmeyeceğiz. İşi gidiyoruz, hepimiz işe gittiğimiz zaman korkuyoruz. Korona virüs ya bize de bulaşırsa diye yasak getirilse hiçbirimiz evimizden çıkmayız” dedi.

EVDE KALIN DENİYORSA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLSİN

Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Evde kalın çağırıları yapılıyorsa o zaman sokağa çıkma yasağı getirilsin bizlerde evlerimizden dışarı çıkmayalım. Yetkililerden bizlerde somut adımlar bekliyoruz, bir taraftan işsiz kalırız diye evimizden çıkıyoruz bir taraftan korkuyoruz. Bizlerde bu sürecin böyle olmasını istemiyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN