• Tbb'den 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Alışveriş Hizmeti
Çorlu Güncel

Tbb'den 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Alışveriş Hizmeti

  • 27 Mart 2020
  • 830 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılının Aralık ayında Çin’in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronovirüs (COVİD 19) salgınına karşı tüm tedbir ve önemleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu önemler kapsamında zabıta ekipleri tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara alışveriş hizmeti veriliyor.



Salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana gerekli tüm tedbirleri yerine getiren ve vatandaşları bu konuda bilgilendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alışveriş hizmeti veriyor. 155 ve 156 ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen hizmet kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ihtiyaçları karşılanıyor ve görevlendirilen personel tarafından evlerine teslim ediliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Covid-19 salgının olduğu şu günlerde halkımıza ve şehrimize hizmet için görevimize devam ediyoruz. Bu süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz.” dedi.