• Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Devlet Hastanesi'ne Büyük Hizmet
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Devlet Hastanesi'ne Büyük Hizmet
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Devlet Hastanesi'ne Büyük Hizmet
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Devlet Hastanesi'ne Büyük Hizmet

  • 18 Mart 2020
  • 1803 Kez Okundu

14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi’nde bir salonu revize ederek halkın kullanımına açtı.


Marmaraereğlisi Belediyesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Hediyesi

Daha önce farklı amaçlarda kullanılan Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi bünyesinde olan salon, tüm masrafları Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından karşılanarak yenilendi. 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılışı gerçekleşen salon tüm sağlık personeline ve hastaneye hediye edildi. İlçe Devlet Hastanesi’nde açılan salon, daha kaliteli vakit geçirebilmek adına personelin ve hasta yakınlarının kullanımına açıldı. Açılışı, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir gerçekleştirdi. İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir, Başkan Ata’ya teşekkürlerini ileterek, hastaneye yaptığı yardımlarından dolayı plaket verdi.

Karşılıksız Hizmet ve Fedakarlığın Mesleği

Günün anlam ve önemine dair konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikemt Ata, “Özünde karşılıksız hizmet ve fedakarlığın olduğu mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik gelmektedir. Tarihimiz boyunca da gerek cephelerde, gerek sonrasında doktorlarımız ve sağlık personelimiz büyük bir rol üstlenmiştir. Türlü çabaları ile ülkemizde Cumhuriyet döneminde sağlık reformlarının gerçekleşmesinde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir. Şartlar ne olursa olsun, gece gündüz, sıcak soğuk demeden toplumun sağlığını korumak adına tüm sağlık personelimiz bu kutsal görevlerini yerine getirmektedir. Büyük öz veri gerektiren bu mesleği yerine getiren, sağlığımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, bu mesleğe gönül vermiş tüm sağlık camiasına başarılar diliyorum” dedi.