• Bu Hafta Tuzlaspor'u Konuk Ediyor
Spor

Bu Hafta Tuzlaspor'u Konuk Ediyor

  • 13 Mart 2020
  • 15423 Kez Okundu

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 28.hafta müsabakasında kendi sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Mavi beyazlılar müsabakadan mutlak 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Tekirdağ’ın Ergene’nin TFF 2.Lig Kırmızı grupta ki gururu olan Ergene Velimeşespor bu hafta sonu Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka 15 Mart Pazar günü saat 15.00’da Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta sonu ligden çekilen Elazığspor ile maç yapmadan hanesine 3 puanı yazdıran Ergene Velimeşespor kendi sahasında konuk edeceği rakibi Tuzlaspor’u da mağlup ederek hanesine bir 3 puan daha yazdırmak istiyor.

 Ergene Velimeşespor 1 maç eksiği olmasına rağmen ligde oynamış olduğu 26 maç sonunda 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak toplamış olduğu 37 puanla 10.sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakadan Ergene Velimeşespor 2-1 mağlup ayrılmıştı, mavi beyazlılar hafta sonu konuk edeceği rakibini yenerek hem ilk yarının rövanşını almak hem de ligde üst sıralara çıkmak istiyor.

 Maç seyircisiz oynanacak

Tüm Türkiye’deki tüm spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verildikten sonra 15 Mart Pazar günü saat 15.00’da Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Ergene Velimeşespor-Tuzlaspor müsabakası da bu karar doğrultusunda seyircisiz oynanacağı bildirildi.