• Haberimizden Sonra Tedbirler Artırıldı
  • Haberimizden Sonra Tedbirler Artırıldı
  • Haberimizden Sonra Tedbirler Artırıldı
  • Haberimizden Sonra Tedbirler Artırıldı
Çorlu Güncel

Haberimizden Sonra Tedbirler Artırıldı

  • 20 Şubat 2020
  • 1002 Kez Okundu

29 Ocak 2020 tarihli sayımızda “Saray Caddesi Esnafı Dertli” başlığıyla duyurduğumuz haberden sonra esnaflar, emniyet güçlerinin tedbirlerini arttırdığını ifade etti.


Avrupa Yakası Gazetesi olarak Saray Caddesi esnafının sorunlarını gazetemizin haber sütunlarından duyurmuştuk. Haberimizden sonra bölgedeki tedbirlerini artıran emniyet güçleri, uyuşturucu ve fuhuş olaylarını azalttı. Esnaflar, “Haberden önce madde bağımlısı 10 kişi görüyorsak şu anda bu sayı 2-3 kişiye indi. Emniyet güçleri sürekli devriye atıyor” dedi. 
EMNİYETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Emniyet güçlerine teşekkür eden esnaflar; “Sizin haberinizden sonra polis ekipleri bölgeye daha sık gelmeye başladı. Gece gündüz burada devriye atıyorlar, haberden önce burada 10 madde bağımlısı görüyorduk, şu anda bu sayı 2-3 kişidir. Emniyet kuvvetlerimize sıkıntılarımızı aza indirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
“İYİKİ SİZİN GİBİ GAZETELER VAR”
Gazetemizin yapmış olduğu haberin büyük etkisinin olduğunu ifade eden esnaflar, “İyi ki sizin gibi vatandaşın sıkıntılarını gündeme getiren gazeteler var ve bizim sorunlarımızı dile getiriyor” dedi. Esnaflar, “Avrupa Yakası Gazetesi olarak yapmış olduğunuz haberden sonra burada emniyet güçleri daha sık gelmeye başladı. Haberiniz bütün esnafı çok sevindirdi, çünkü sorunlarımız çok fazla bunları sizin aracılığınız ile duyurabildik. Haberimizin çıktığı o günkü sayıyı saklıyoruz, sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
ESNAF UYUŞTURUCU VE FUHUŞTAN ŞİKÂYETÇİYDİ 
Saray Caddesi esnafı bölgede yaşanan uyuşturucu ve fuhuştan dolayı dertlerini anlatmışlardı. Esnaflar, “Uyuşturucu ve fuhuş bölgemizin en büyük sorunu,  sürekli bu bölgede uyuşturucu kullanıcılarına rastlandığı için, fuhuş olayı çok fazla olduğu için vatandaşlar bu bölgeye gelmeye çekiniyorlar. Bu sebepten bizler iş yapamıyoruz” demişlerdi. 
İMDAT ŞAHİN