• Ünal Baysan'ın İsmi Yine Mi Çizildi?
Çorlu Güncel

Ünal Baysan'ın İsmi Yine Mi Çizildi?

  • 13 Şubat 2020
  • 1540 Kez Okundu

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı seçimleri yaklaşırken kulisler hareketlendi. Kulislere yansıyan bilgiye göre 4 dönem Çorlu Belediye Başkanlığı yapan Ünal Baysan’ın ismi milletvekilliği seçimlerinden sonra il başkanlığında seçimlerinde de çizildi yorumları yapıldı.


CHP parti kulislerine yansıyan bilgilere göre, 23 Şubat Pazar Günü yapılacak Tekirdağ İl Başkanlığı seçimleri için adı konuşulan Ünal Baysan milletvekilli seçimlerinden sonra ikinci vetoyu bu kez il başkanlığı için yedi, şeklinde oldu. Milletvekilliği seçimleri için Çorlu Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Ünal Baysan milletvekili sıralamasına girememişti. 
ŞENER SAYGIN İSMİ ÖNE ÇIKIYOR 
Milletvekilliği seçimleri için Çorlu Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Ünal Baysan milletvekili sıralamasına girememişti. Çorlu Belediye seçimlerine de girmeyen Ünal Baysan’ın ismi CHP Tekirdağ İl Başkanlığı için konuşuluyordu. Ünal Baysan ilçe kurultaylarında yaptığı konuşmalarda il başkanlığı sinyalleri vermişti. CHP kulislerine yansıyan bilgilere göre 11 ilçe başkanı ve milletvekillerinin Süleymanpaşa’da CHP Tekirdağ İl Yöneticiliği yapan Şener Saygın isminde hem fikir oldukları yönünde olması Ünal Baysan’ın üstü il başkanlığı seçimlerinde çizildi yorumlarına neden oldu.  Ünal Baysan CHP Çorlu İlçe Başkanlığı seçimlerinde yaptığı konuşmada 11 ilçe başkanına yönelik tek bir isim üzerinde anlaşın demişti. Kulislerde o ismin Şener Saygın olduğu konuşuluyor. 
İMDAT ŞAHİN