• Çekçekçilerin Hırsızlık Anı Kamerada
Çorlu Güncel

Çekçekçilerin Hırsızlık Anı Kamerada

  • 12 Şubat 2020
  • 914 Kez Okundu

Çorlu’da Çekçekçi diye tabir edilen hurda toplayıcılarının bir inşaattan ve dükkandan yaptıkları hırsızlık kameralara yansıdı.




Çorlu’da Şeyhsinan Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi’nde bulunan bir dükkandan ve inşaattan yaptıkları hırsızlık vatandaşlar tarafından görüntülendi. Çorlu’nun hemen hemen her yerinde karşımıza çıkan çekçekçiler vatandaşlar tarafından tepkilere neden olmaya devam ediyor. Çekçekçiler geçtiğimiz akşam Şeyhsinan Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi üzerinde bulunan bir dükkandan kasaları ve bir inşaattan ise demirleri ve inşaat malzemelerini çalarak çekçek diye tabir edilen arabalarına koyup gözden kayboldu. 

Yaşanan hırsızlık olayını gören ve saniye saniye görüntüleyen vatandaşlar bu duruma tepki göstererek; “Çorlu’da hiçbir yetkili makam bunlar müdahale etmiyor.  Bunlar bugün dükkandan kasaları ve bir inşaattan malzemeleri çalarak hiçbir şey olmamış gibi gidiyorlar. Yetkili kurumlar bunlar hakkında cezai işlem yapması gerekiyor. Bugün boş inşaattan malzeme çalan kişiler yarın bizlerin evlerine de girip soyacaklar. Neden bunlara müdahale edilmiyor. İlla birilerine zarar vermelerimi bekleniyor” dediler.

HABER MERKEZİ