• Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu
  • Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu
  • Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu
  • Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu
Çorlu Güncel

Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu

  • 17 Ocak 2020
  • 3515 Kez Okundu

Fatih Erbakan tarafından 2018 yılında kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Çorlu teşkilatı basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu.


Yapılan basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu yaptı. Hamitoğlu yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi’nin 23 Kasım 2018 yılında Fatih Erbakan liderliğinde kurulduğunu ifade etti. 
Konuşmasını sürdüren Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu: “Türkiye genelinde 50 vilayet ve 790 ilçemizde teşkilatlarımız kurulmuştur ve üye sayımız 300 bine ulaşmış durumdadır. 17 Kasım 2019 da Ankara Arena da yapılan büyük genel kongremiz Cumhuriyet tarihinin en kalabalık kongreleri arasında gösterilerek tam 50 bine yakın kişiyi Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya toplamıştır” dedi. 
DEVLETİN TEK GELİR KAYNAĞI VERGİLER OLMUŞTUR
AK Parti hükümetini eleştiren Hamit Hamitoğlu, “AK Parti Hükümetinin uyguladığı Borç-Faiz ekonomisi sebebiyle üzülerek ifade ediyorum ki, ülkemiz çok büyük bir borç batağı içerisine girmiştir. Devlet millet özel sektör toplam 1 trilyon dolar borçlu durumdadır. Hükümet her sene 30 milyar dolar dış borç faizi ödemektedir. Ve bu sarmal devam etmektedir. Milli müesseslerimizin yüzde 70’i satılmış ve ya özelleştirilmiş, devletin tek gelir kaynağı halktan topladığı vergiler olarak gözükmektedir. Bu sebeple özellikle son iki yıldı vergi çeşitliliği ve katsayıları sürekli artış göstermekte, üretimin azalıp, ithalatın artması sonucu ile de yüksek doviz kurlarına bağlı olarak hayat pahalılığı her geçen gün artış göstermektedir” dedi. 
İKTİDARA GELİNCE ÇALIŞANLARA YÜZDE 50 ZAM VERECEĞİZ
İktidara geldiklerinde ilk hedeflerinin çalışanlara yüzde 50 zam olacağını ifade eden Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, “Hedefimiz iktidarımızın ilk yılında maaşları yüzde 50 zam yapmak olacaktır. Bizler ülkemizde tek bir kişiyi bile açlık sınırı altında yaşamaya mecbur bırakmamaktır. Sonraki yıllarda ise mutlaka gerçek enflasyon oranında maaş artışı vererek insanlarımızın refah seviyesini yükseltmektir. Bundan başka bizim yatırımız Avm, rezidans kanal, köprü gibi taşa betona olmayacaktır. Biz teknoloji, Ar-Ge ve bilişime en büyük desteği ve bütçeyi ayıracağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN