• “Keşke Akıllı Kavşak Projesi'ni De Götürseydiler”
Ergene

“Keşke Akıllı Kavşak Projesi'ni De Götürseydiler”

  • 17 Ocak 2020
  • 1584 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin Ankara’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’ndeki standını eleştiren AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı, bir açıklama yaptı.


Açıklamada, arkada akıllı panalor, boyunlarda akıllı giriş kartları, akıllı bir stand, ve son olarak akıllı boza” diyen AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada, keşke Akıllı Kavşak Projesi’ni de götürseydiler dedi. 
AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı’nın açıklaması: “Ankara’da düzenlenen Akıllı Sehirler ve Belediyeler Kongresinde Ergene Belediyemizin standına bakalım. Arkada akıllı panolar, boyunlarda akıllı giriş kartları, akıllı bir stand,  ve son olarak akıllı boza. Ergene Belediyemizin muhteşem yönetimini inovasyon ve teknolojiye verdikleri önem için kutlarım. Olduķça dolu bir standa benziyor. Keşke Akıllı Kavşak projenizi de götürseydiniz kongre katılımcılarına eğlenecek bir şey çıkardı. Ergene belediyesi yönetimi ve Ergene ilçemiz için artık gülüyoruz ağlanacak halimize. Ergene Belediyesi yönetimini bu hizmetsizlik ısrarından dönmeye davet ediyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN