• “Sağlık Turizmine Reyap Ailesi Olarak Katkı Sunuyoruz”
  • “Sağlık Turizmine Reyap Ailesi Olarak Katkı Sunuyoruz”
  • “Sağlık Turizmine Reyap Ailesi Olarak Katkı Sunuyoruz”
Çorlu Güncel

“Sağlık Turizmine Reyap Ailesi Olarak Katkı Sunuyoruz”

  • 15 Ocak 2020
  • 1069 Kez Okundu

Özel Çorlu Reyap Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Çorlu’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Özel Çorlu Reyap Hastanesi yönetimi, görev yapan basın mensupları ile düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Özel Çorlu Reyap Hastanesi Başhekim Yardımcısı İbrahim Oktay, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak hastane çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
9 YILDIR ÇORLUYA HİZMET VERİYORUZ
Çorlu Reyap Hastanesi Başhekim Yardımcısı İbrahim Oktay, “Gerçekten 7 gün 24 saat hava şartları ne olursa olsun yaptığınız özverili meslekten dolayı sizleri de kendimize benzetiyoruz. Bu hizmeti Çorlu’ya sunduğunuz için sizlere Özel Çorlu Reyap Hastanesi olarak teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Ümit ediyoruz ki 2020 yılı hepimiz için güzel, başarılı bir yıl olur. Bizler de 9. yılımızı dolu dolu yaşadık. Kadromuzu büyüterek güzel işler yapmaya çalıştık. Geçen yıl İstanbul’da Reyap Hastanesi açtık ve iki hastanemiz ile iş birliği içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Orada kazandırdığımız tüm imkânları Çorlu’ya da kazandırdık. Yüksel ailesi Çorlu’ya ve bölgemize en iyi hizmeti sunmak için çaba harcıyor” dedi.  
BODRUMA 3’ÜNCÜ HASTANEMİZİ YAPIYORUZ
“Şimdi de yeni bir projemiz daha var” diyen İbrahim Oktay, “Muğla Bodrum’da hastane çalışmamız başladı. Ruhsatımızı aldık ve 2021 yılında da Bodrum’da üçüncü hastanemiz ile hizmete gireceğiz. Şu anda 56 hekim hastanemizde mevcut. Bunların 11 tanesi Profesör, 2 tanesi Doçent ve 11 tanesi de Yardımcı Doçent olmak üzere akademik kadromuz var. Rumeli Üniversitesi ile de çalışmalarımız sürüyor. Orada da akademisyen hocalarımızın akademik kariyerleri devam ediyor.  Türkiye genelinde 5 yıldır ciddi yabancı hasta kabulü var. Ülkemiz sağlık hizmetlerinde kaliteli ve uygun fiyatlarla birçok ülkeden rağbet görüyor. Trakya’da da sağlık turizmine Reyap Ailesi olarak katkı sunmak için aktif rol alıyoruz. Ciddi rakamlara ulaştık bu konuda ve ülkemize de döviz kazandırıyoruz. Geçen yıl yapılan kalite değerlendirmesinde de 98 üzerinde puan aldık. İki hastanemizi de bu yıl içinde Sağlık Bakanlığı tarafından Avrupa ve Amerika’da bulunan hastaneler statüsünde akredite olacağız. Bu da Çorlu’muz için gurur kaynağı” diye konuştu.
İMDAT ŞAHİN