• “Yerel Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”
  • “Yerel Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”
Çorlu Güncel

“Yerel Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”

  • 15 Ocak 2020
  • 819 Kez Okundu

Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası yerli esnafı desteklemek amacıyla proje başlattı. Proje kapsamında sosyal medyada projeyi paylaşan vatandaşlara ödül verildi.


Düzenlenen kampanyada başarı sağlayan talihli Sevim Taylan Dündar’a çeyrek altını teslim eden Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna bundan sonra daha güzel projelerle odamız çalışmalarını sürdürecek dedi. 
YEREL ESNAFIMIZI DESTEKLEMEK İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA YAPTIK 
Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna kampanyayla ilgili gazetemize konuşarak: “Kampanyayı düzenlememizdeki amacımız, vatandaşın alışverişini yerel esnaftan yapması konusunda yaptığımız bir projeydi sosyal medya paylaşımlarında projeyi paylaşanlara küçük altın verileceği duyurusunu yaptık. Paylaşımda alışverişimi yerel esnaftan yapacağıma söz veriyorum yazısı vardı. Bir taraftan vatandaştan bir söz almış olduk. Bir taraftan da yerel esnaftan alışverişi teşvik etme açısından mücadelesi verdik. Paylaşanlar arasından bir çekiliş yaptık ve hediyesini taktim ettik” dedi. 
KAZANAN TALİHLİYE HEDİYESİNİ TAKTİM ETTİK  
Kazanan talihliye hediyesini taktim eden Murat Turna: “Halkımızın alışverişini yerel esnaftan yapmalarını teşvik amaçlı altın çekilişimizde kazanan talihli Sevim Taylan Dündar hanımefendiye hediyesini takdim ettik. Kendisine, bu çalışmayı paylaşan takipçilerimize ve alışverişini imkan dahilinde yerel esnaftan yapan halkımıza oda yönetimi, esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN