• Doğu Perinçek Çorlu'ya Geliyor
  • Doğu Perinçek Çorlu'ya Geliyor
  • Doğu Perinçek Çorlu'ya Geliyor
Çorlu Güncel

Doğu Perinçek Çorlu'ya Geliyor

  • 13 Ocak 2020
  • 1625 Kez Okundu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Üretim Devrimi Kurultayı için 19 Ocak Pazar Günü Çorlu’ya geliyor.


Türkiye’nin değişik şehirlerinde Üretim Devrimi Kurultayları düzenleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çorlu’da düzenleyeceği , Üretim Devrimi Kurultayı için 19 Ocak Pazar Günü Çorlu’da olacak. Vatan Partisi İlçe Başkanı Murat Ural konuyla ilgili gazetemizi ziyaret etti. 
ÜRETİM KURULTAYI İÇİN DOĞU PERİNÇEK ÇORLU’YA GELECEK 
Murat Ural gazetemiz ziyareti sırasında yaptığı açıklamada: “19 Ocak Pazar Günü Üretim Devrimi Kurultayı düzenliyoruz. Üretim Devrimi Kurultayı Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde saat 14:00 da olacak. Vatan Partisi ekonomik sorunlara karşı ortaya koyduğu bir program, Türkiye’nin Atlantik sisteminden koptuğunu söylüyoruz, Atlantik sisteminin dayattığı ekonomik programı da uygulanamaz. Ne dayatıyordu Atlantik sistemi Türkiye’ye; “üretmeyeceksin, borçlanacaksın, sana ben satacağım şeklinde bir program dayatıyordu. Dış politika olarak Türkiye Atlantik sisteminde kopuyor bunun ekonomik olarak ta yaşanması lamız” dedi. 
SORUN GEVEZELİĞİ YAPAN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETEN BİR PARTİYİZ
Konuşmasını sürdüren Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Ural, “Biz milletimizin önüne çözüm olarak Üretim Devrimi Ekonomisini koyuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek Üretimle ilgili ortaya koyduğumuz programı anlatacak. Bu kurultayda üreticilerde yaşadıkları sıkıntıları anlatacaklar. Ülke çapında yapılıyor, biz sorun gevezeliği yapan bir parti değiliz çözüm üreten bir partiyiz. Çözümümüzü milletimizin önüne koyuyoruz” dedi.  
İMDAT ŞAHİN