• Çorlu Eyt Genel Kurulunu Yaptı
  • Çorlu Eyt Genel Kurulunu Yaptı
  • Çorlu Eyt Genel Kurulunu Yaptı
  • Çorlu Eyt Genel Kurulunu Yaptı
Çorlu Güncel

Çorlu Eyt Genel Kurulunu Yaptı

  • 13 Ocak 2020
  • 1741 Kez Okundu

Çorlu Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (EYT SDD) genel kurulunu tamamlayarak yönetimini belirledi.


Türkiye’de sayıları milyonları bulan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Çorlu’da dernek oluşuna gittiler. Çorlu EYT Derneği Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı’nın konferans salonunda genel kurulunu gerçekleşti. Kuruluşunu tamamlayan Çorlu EYT’nin divan başkanlığına EMEKLİ Sen Tekirdağ Başkanı Haşim Yiğit katıldı. 
Çorlu EYT’ SDD’nin kurucu başkanı Hasan Çebi yaptığı konuşmada: “Derneğimiz 25 Aralık 2019 tarihinde resmi olarak kurularak faaliyete geçmiştir. Kuruluş aşamasında maddi ve manevi yardımda bulunan tüm üyelerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ediyorum. Kısa zaman içinde derneğimize 71 üye kaydı yaptık, bugün yapılan kayıtlarla birlikte 80 üyeye ulaştık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız devam edecek derneğimize daha fazla üye kazandırmaya çalışacağız. EYT SYDD dernekleri halkın ve emekçinin mağduriyetini en iyi bir şekilde anlatan siyasi görüş ve kimlik ayrımı yapmadan her kesimi bünyesinde bulunduran, ayrıştırıcı değil birleştirici Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur” dedi. 
DESTEK VEREN KURUMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ  
Konuşmasını sürdüren Dernek Başkanı Çebi; “Bizlere bu yeri tahsis eden Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şubesine, bizlere deste veren DİSK Emekli Sen Tekirdağ Şubesi yönetim kuruluna, Bu yola beraber çıktığımız can dostlarım yol arkadaşlarım Trakya EYT SYDD Derneği yönetim kuruluna, EYT SYDD Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Trakya Bölge Sorumlusu Erhan Öncü'ye teşekkür ederim” dedi. 
YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ  
Çorlu EYT SDD Derneği’nin kurucu başkanı olan Hasan Çebi yeniden dernek başkanı seçildi. Çorlu EYT SDD Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çebi, Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri, Emel Korkmaz, Volkan Gürsoy, Güner Vatansever, İlker İnce, Saim Eskiocak, Serkan Altıntanrı’dan oluştu.
İMDAT ŞAHİN