• Öğrenciler İçin Mesleklerini Tanıttılar
Çorlu Güncel

Öğrenciler İçin Mesleklerini Tanıttılar

  • 13 Ocak 2020
  • 758 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli; Yeniçiftlik Fatma Erkaya Anaokulu’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen, Meslekleri Tanıma Etkinliği’ne katıldı.




Öğrencilerin hedeflerini belirlerken ilgi duydukları meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Fatma Erkaya Anaokulu’na giderek öğrencilere; zabıta mesleğinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin mesleklerini severek seçmelerinin onlara mutluluk getireceğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Eğitime her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerin doğru meslek tercihinde bulunmalarını sağlamak amacıyla, ilçemizde bulunan okullarımız böyle bir proje başlatmışlar. Belediye olarak bizde Zabıta Müdürlüğü personelimizin mesleklerini anlatmaları, öğrencilerimize ışık olmaları için etkinliğe katılımlarını sağladık. Uygulamalı olarak zabıta mesleğinin görevlerini anlattılar. Temennimiz; geleceğe ışık tutan öğrencilerimizi, okullarından mezun olduklarında, kendileri için en doğru en güzel mesleklerde görebilmek” dedi .