• Mısra Öz Çorlu Adliyesi'nde İfade Verdi
Çorlu Güncel

Mısra Öz Çorlu Adliyesi'nde İfade Verdi

  • 13 Ocak 2020
  • 760 Kez Okundu

Tren kazasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden anne Mısra Öz, Twitter paylaşımları sebebiyle hakkında soruşturma açılmıştı. Mısra Öz Çorlu Adliyesi’nde ifade verdi.


Çorlu tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve Twitter paylaşımları sebebiyle hakkında soruşturma açılan Mısra Öz, ifade verdi. Adliye çıkışı konuşan Öz, "Sözlerimin arkasındayım hiçbir hakaret yoktur. Asıl hakaret bize yapılmıştır" dedi. 
SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM
Adliye çıkışı konuşan Mısra Öz, “Tren kazasında kaybettiğim oğlum Oğuz Arda Sel’i özlemle andığımı belirtmek isterim. Onu çok özlüyorum onu çok seviyorum. Bugün bu adalet sarayının önünde oğlumun adaletini ve 25 insanın adaletini sağlamak için bulunuyorum. Hakkımda açılan iki tane soruşturma hakkında savcılıkta ifademi verdim. Vermiş olduğum ifade de tüm twitter’lerin kendime ait olduğunu söylediklerimin cumhurbaşkanına hakaretle ilgili olan kısmın hiçbir şekilde cumhurbaşkanıyla alakalı olmadığını, cumhurbaşkanına, bakanlıklarda görev yapan herkese sayın diye hitap ettiğimi belirttim. İki twitter arasındaki ayrımı nasıl yapamadıklarını kendilerine sorarak ifade verdim. Daha sonrasında da mahkemenin olduğu gün yapmış olduğum bir açıklama vardı “heyet üç maymunu oynuyor” şeklinde üç maymunu oynamanın mecazi anlamda kullanıldığı, bir deyim olduğunu kendilerine söyledim. Bunları ayırt edemeyerek beni buraya çağırdıklarını, mahkeme heyetinin şu ana kadar sunmuş olduğumuz delilleri bize yapılanların hepsini göz ardı ettikleri için bu ifadeyi kullandığımı belirttim. Ben sözlerimin arkasındayım, hiçbir hakaret yoktur, ne yazık ki hakaret bize yapılmıştır. Ne yazık ki ailelerle buradayız. Biz kocaman bir aileyiz. Biz sözümüzü sakınmayacağız, eleştirimizi de yapacağız. Biz sadece bize uygulananları dile getiriyoruz. Aslında en büyük hakaret bize yapılandır” dedi. 
İMDAT ŞAHİN