• Başkan Yüksel 10 Ocak'ta Gazetecileri Yine Unutmadı
  • Başkan Yüksel 10 Ocak'ta Gazetecileri Yine Unutmadı
Ergene

Başkan Yüksel 10 Ocak'ta Gazetecileri Yine Unutmadı

  • 10 Ocak 2020
  • 1466 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.


Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. 
Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, basın halkın gözü ve kulağı durumda. Basın mensupları yapılan çalışmaları gerek ilçemiz gerekse ilçe sınırları dışında duyurulmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın mensuplarımız dışardan bizi değerlendirmekte, toplumsal değerlere saygılı tarafsız bir anlayışla bizleri eleştirileri ile katkı sağlamaktadır. Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilere buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir’ dedi.
Başkan Yüksel “Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının bugünün vesilesi ile Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Hepinize bu zorlu görevde başarılar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.
10 Ocak Günü Benim İçinde Anlamlı
Kahvaltı programının ardından toplantı odasında Gazeteciler ve kendisi adına hazırlanan doğum günü pastasını kesen Başkan Yüksel, “Bugün sizlerin olduğu gibi benim içinde çok anlamlı bir gün. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olmasının yanı sıra bugün benim de doğum günüm. Onun için bugünün önemi hepimiz için anlamlıdır’ dedi.