• Ergene Temsilcisi Süper Amatöre Göz Kırptı
Ergene

Ergene Temsilcisi Süper Amatöre Göz Kırptı

  • 07 Ocak 2020
  • 1374 Kez Okundu

Tekirdağ 1.Amatör Play Off Grubunda bulunan Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü grupta oynamış olduğu üçüncü maçında rakibi Çerkezmüsellim Spor’u 4-2 yenerek Süper Amatör ligine yükselme yarışında bende varım dedi.



2019-2020 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda başarılı bir sezon geçirerek Tekirdağ Süper Amatör Ligine çıkma adına Play Off’lara kalan Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu grubunda oynamış olduğu üçüncü müsabakasında Çerkezmüzellim Spor’u 4-2 yendi. Ligde oynadığı iki maç sonunda iki kez berabere kalan Ergene temsilcisi Çerkezmüsellim Spor’u yenerek ilk galibiyetini aldı. Puanını 5’e çıkartan yeşil beyazlılar bir üst lig olan Süper Amatör’e çıkma adına büyük bir avantaj sağladı.
Play Off gruplarında mağlubiyeti bulunmayan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübünün son iki maçı kaldı. Bu hafta sonu Kızılpınar Spor ile Saray’da karşı karşıya gelecek olan Ergene temsilcisi bu müsabakayı da kazanmak istiyor.

Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübünün başarılı teknik direktörü Levent Durgut yaptığı açıklamada, “Play Off’larda ilk iki maçımızı şansız beraberlikler ile tamamladık. Üçüncü maçımızda aldığımız galibiyet ile şansızlığımızı kırdık ve hedefimize bir adım daha yaklaştık. Süper Amatör Ligine çıkacak güçteyiz, oyuncularımız ve yönetimimiz ile buna yürekten inanıyoruz, biliyorsunuz ki inanmak başarmanın yarısıdır ve biz başaracağız” dedi.