• “Çarşımıza İlgi Ve Yatırım İstiyoruz”
  • “Çarşımıza İlgi Ve Yatırım İstiyoruz”
  • “Çarşımıza İlgi Ve Yatırım İstiyoruz”
Çorlu Güncel

“Çarşımıza İlgi Ve Yatırım İstiyoruz”

  • 05 Aralık 2019
  • 1522 Kez Okundu

Çorlu Çarşı Platformu temsilcileri gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Çorlu Çarşı Platformu sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, “Çarşımıza ilgi ve yatırım istiyoruz” dedi.


ÇARŞIMIZA ESKİSİ GİBİ MÜŞTERİLERİN GELMESİNİ İSTİYORUZ
Çorlu Çarşı Platformu sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, Çorlu Çarşı Platformu temsilcileri Semanur Özay, Varol Tırpan, Burak Karaca gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çorlu Çarşı Platformu sözcüsü Cem Mustafa Erdurur:  “Şehrin kurulduğu Saray Caddesi, Omurtak Caddesi ve Kumyol Caddeleri birleştiği ortalama alana çarşı diye ifade ediliyor. Bunun bağlantılı olan bütün sokak ve yollarda bu kapsamın içinde yer alıyor. Çarşı diye tabir ettiğimiz yer çok geniş coğrafyayı kapsıyor. Burada ki ticaret çok yavaşladı ve Emlak ve Armada bölgesine kaydı. Gerek kamu kuruluşları olsun, gerek diğer kuruluşların temsilcileri olsun bu bölgelere kaydı. Buda Caddelerin çarşıların işlerliğini ekonomisini etkiledi. Biz Çarşı’mıza yatırım istiyoruz. Çarşımıza eskisi gibi müşterinin gelmesini istiyoruz. Kamu ve belediye gibi kurumlardan destek istiyoruz” dedi. 
ÜÇ ANA SORUNUMUZ VAR 
Konuşmasını sürdüren Cem Mustafa Erdurur: “Sorunlarımızı saydığımız zaman belki 50’nin üzerindedir. Bunu şuradan söylüyorum, daha önce yaptığımız toplantılarımızda esnaflarımız sorunlarını sıraladı. Sıralanan sorunlar çok fazla ama bizim platform olarak ilk öncelik sorunları sıraladığımızda sorunlarımız şunlar. Birincisi otopark ve trafik, ikincisi aydınlatma sorunu, üçüncüsü güvenlik sorunu bunlar yapıldıktan sonra etkinliklerdir, festivallerdir, ışıklandırmalardır arkasından gelecektir. İlk yaptığımız toplantıya Çorlu Kaymakamımız Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İzzet Volkan, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Murat Turna katıldı. Çarşı esnafı olarak yetkililerden ilgi ve yatırım bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN