• Çorlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
  • Çorlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

  • 04 Aralık 2019
  • 872 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan Sarıkurt, toplantı öncesinde Çorlu Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların şehrimizdeki faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.





Aralık ayı meclisinde alınan kararlar şu şekilde oldu: Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Zabıta personeline ödenecek olan maktu mesai ücretinin tespiti konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara yardım yapılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Çorlu için kent teması belirlenmesi konusunun görüşülmek üzere Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nca oluşturulan Çocuk Meclisi Yönetmeliği konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Türkgücü Mahallesi’ndeki bir parselin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devri hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İl Sağlık Müdürlüğü’nün Şeyhsinan Mahallesi’ndeki bir parseli tahsis etme talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Nusratiye Mahallesi’ndeki bir parselde yapılan tapu tescil hatasının düzeltilmesi için muvafakat verilmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ücret tarifesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Ücret tarifesinde düzeltme yapılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Birimler arası ödenek aktarması yapılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonu raporu Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından Meclis’e okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi. İçişleri Komisyonu raporu Meclis Üyesi Oya Asıl Güney tarafından Meclis’e okundu ve rapor maddeleri tek tek oylandı. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi Öner Tekin tarafından Meclis’e okundu ve rapor oy çokluğuyla kabul edildi.