• “Herkesi Büyük Birlik Partisi'nde Buluşmaya Davet Ediyorum”
Çorlu Güncel

“Herkesi Büyük Birlik Partisi'nde Buluşmaya Davet Ediyorum”

  • 02 Aralık 2019
  • 774 Kez Okundu

Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan yaptığı açıklamada, vatandaşları Büyük Birlik Partisi’nde buluşmaya davet etti.


EMPERYALİZME KARŞI İNSANCA YAŞAM HAKÇA PAYLAŞIM
“Rahmetli Muhsin Başkanımız emperyalist, sömürgeci “yeni dünya düzeni” karşısında “Nizam-ı Alem” deyip Büyük Birlik Partisini kurdu” diyen İsmail Ceylan açıklamasını sürdürdü:  “Yeni dünya düzeni” denilen sistemi hedef almış “Biz” Türkiye’deki siyasi partilerin değil, dünyadaki kapitalist, emperyalist, siyonist sistemin ve onun uzantılarının alternatifiyiz diye haykırmıştı. “Yeni dünya düzeni” denilen, modern emperyalizimin karşısında; insanca yaşam, hakça paylaşım, ahlak, adalet ve erdemi önceleyen “Nizam-ı Alem” davasına duyulan ihtiyaç, günümüzde daha da elzem hale gelmiştir” dedi. 
DÜNYADA ZÜLÜM VE SÖMÜRÜ HAKİM 
Açıklamasını sürdüren Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, “Büyük Birlik Hareketi, sadece bir karşı duruş ya da bir tepki hareketi değil, kendi felsefesi, fikri, ideolojik sistematiği olan özgün bir medeniyet projesinin adıdır.  O proje “Nizam-ı Alemdir” yiğit düştüğü yerden kalkar. Zulum ve sömürü düzeninin hakim olduğu dünyada yeniden adalet, barış ve huzur getirmek için yola çıkmış; Türk-İslam mefkuresi sevdalısı hareketin adı Büyük Birlik hareketidir. Alperenler; Anadolu ateşini külleri arasından tekrar alevlendirip, dünyayı aydınlatacak ülkücülerdir. Yeni bir Türkiye kurma iradesinin fitilini ateşleyerek, tüm bunları ülke siyasetine etkin hale getirecek vizyona sahip siyasal oluşum Büyük Birlik Partisidir” dedi. 
HERKESİ DAVET EDİYORUZ 
“Aziz Milletimizin yarınlara umutla bakabilmesi için siyasi hedeflerimiz: erdemli devlet, faziletli toplum hukukun üstünlüğü insan hakları barışçı siyasi atmosfer  verimli ekonomi,  hakça paylaşım,  akılcı uluslararası ilişkiler, eğitimde reform,  evrensel değerlere sahip çıkmaktır” diyen Ceylan açıklamasını sürdürdü: “Milliyetçilikle bezenmiş, muhafakarlıkla desteklenmiş, demokrasi ile taçlanmış ve hukukla hem hal olmuş ideal bir siyaset olarak; Türk-İslam Ülküsünün tüm insanlığa ümit olması için uğraşmak en büyük siyasi iddiamızdır. Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; Biz inandığımızı yaptık, inandığımızı yapmaya da devam ediyoruz. Çağrımız tüm milletimizedir. Çağrımız; Büyük Birlik Partisinde bir büyük buluşmayadır” dedi.
İMDAT ŞAHİN