• 13 Aralık'ta Açılıyor
Ergene

13 Aralık'ta Açılıyor

  • 02 Aralık 2019
  • 1519 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Ergene’ye kazandırılan Ergene Kültür Merkezinin açılışı 13 Aralık Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşecek.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene İlçesine kazandırılan Kültür Merkezinden Ergeneli vatandaşlar en iyi şekilde faydalanacak. Ergenelilerin yıllardır özlemini duyduğu Kültür Merkezinin birçok sanatsal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Toplam inşaat alanı 7558 m2 olan Kültür Merkezimizde 478 koltuk kapasiteli tiyatro ve konferans salonu, 82 araçlık açık ve kapalı otopark, 2 adet fuaye, 96 m2 sergi salonu, 12 adet çalışma ofisi ve atölye, 4 adet toplantı odası, teknik alanlar, çok amaçlı salon ve kütüphane yer almaktadır” dedi.

Kültür Merkezinin Ergene için çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemize değer katacak ve sosyal yaşamımızı daha da güçlendirecek olan, içerisinde tiyatrolarımızı, söyleşilerimizi, panellerimizi ve birçok etkinliğimizi gerçekleştireceğimiz Kültür Merkezimizin şimdiden Ergenemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim. 13 Aralık Cuma günü saat 16.00’da Sağlık Mahallesi Edirne Bulvarı üzerinde yapılacak olan açılışa tüm Ergene halkımızı davet ediyorum” dedi.