• Ergene Velimeşespor'un Rakibi Kardemir Karabükspor
Ergene

Ergene Velimeşespor'un Rakibi Kardemir Karabükspor

  • 29 Kasım 2019
  • 1314 Kez Okundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bulunan Ergene Velimeşespor Ligin 15. Haftasında Kardemir Karabükspor ile maç yapacak. Ergene Velimeşespor Karabük deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyor.




Ergene Velimeşespor TFF 2.Lig Kırmızı grup 15. Hafta müsabakasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. 1 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda oynanacak olan müsabakada Ergene Velimeşespor sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

Geçtiğimiz hafta Niğde Anadolu Futbol Kulübünü 2-0 yenen Ergene Velimeşespor’da moraller üst seviyede. Ligde oynamış olduğu 14 müsabaka sonunda Ergene Velimeşespor 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 5 galibiyet alarak 17 puan topladı. Ligde 11. Sırada bulunan Ergene Velimeşespor Kardemir Karabükspor takımını da yenerek puanını 20’ye yükseltmek istiyor.

Ligin en alt sırasına demir atmış olan Kardemir Karabükspor’un lig istatistikleri Ergene Velimeşespor’un çok altında. Kardemir Karabükspor ligde oynamış olduğu 14 müsabakanın 13’ünde mağlup olurken sadece 1 maç kazanabildi. Ligde 40 gol ile en fazla gol yiyen takım olan Kardemir Karabükspor yine rakip kalelere 6 gol atarak ligin en az gol atan takımı. Ligin 7. Haftasında Birevim Elazığspor’u 3-2 yenen Kardemir Karabükspor bu haftadan sonra galibiyet sevinci yaşayamadı.