• Ergene'ye Gençlik Spor Bakanlığından 5 Yeni Yatırım
  • Ergene'ye Gençlik Spor Bakanlığından 5 Yeni Yatırım
Ergene

Ergene'ye Gençlik Spor Bakanlığından 5 Yeni Yatırım

  • 27 Kasım 2019
  • 1359 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ il Başkanlığınca Ankara’ya yapılan program kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen AK Parti Ergene ilçe Başkanı Cem Karaca, Ergene’ye spor bakanlığının 5 yeni proje yapacağını duyurdu.


AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca yapılan Ankara programları kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Ak Parti Ergene ilçe Başkanı Cem Karaca, Ergene ilçesi için 1 adet Kapalı Spor Salonu, 1 adet Kapalı Tenis Kortu, 1 adet Gençlik Merkezi,  1 Adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,  Kompleksi 2 Adet Mahalle Tipi Spor Sahası ve Basketbol Alanı olmak üzere bu yatırımların Ergeneye yapılayacağı duyuruldu. 
Genclik Spor Bakanlığında yapılan tören ile Ergene ilçesine ve diğer ilçelere yapılacak olan yatırımların protokolleri imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Ergene ilçe Başkanı Cem Karaca Ergene ilçesinde yapılacak olan bu yatırımlar için TBMM Başkanı Prof.Dr.  Mustafa Şentop’a Milletvekilleri Mustafa Yel ve Sn. Çiğdem Koncagül’e ve İl Başkanı Mestan Özcan’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. 
İMDAT ŞAHİN