• Saadet Partisi Sivaslılar Derneğini Ziyaret Etti
  • Saadet Partisi Sivaslılar Derneğini Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Sivaslılar Derneğini Ziyaret Etti

  • 21 Kasım 2019
  • 901 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, SP il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi ve Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve beraberindeki partililer Sivaslılar Derneğini ziyaret etti.


Doğduğumuz ve doyduğumuz topraklarımıza hizmet önceliğimizdir diyen Feti Pehlivan konuşmasına şöyle devam etti: “Bu toprak, bu vatan,  bu bayrak bizim, ama maalesef iyi yönetilmiyoruz. Bugün ekonomide, sağlıkta, eğitimde, tarımda, hayvancılıkta, sosyal hayatta, şehircilikte neresinden bakarsak bakalım ülkemizin iyi yönetilmediğini görüyoruz. Ekonomik göstergeler gerçeği yansıtmıyor. Aile kurumu her geçen gün saldırıya uğruyor. İnsanlarımız yoksulluk sebebiyle intihar eder hale geldi. Eğitimimiz milli değil. Hayvan ithal etmesek kurban bile kesemiyoruz. Genç işsizlik rekor kırdı. Bunun karşılığında ise yeni yeni vergilerle muhatap oluyoruz. Var olan fabrikalarımız dahi satılıyor. Söyleyin bana, fabrikaları kapatarak, üretmeden ekonomik sıkıntıların, işsizliğin önüne nasıl geçilecek?” dedi. 
Konuşmasını sürdüren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, “Denizde damla misali anlattıklarım ülkemizin durumunu ortaya koyuyor. Ancak ümitsiz değiliz. Çünkü biz varız. Saadet Partisi var. Biz bu sorunların üstesinden, geçmişte olduğu gibi, bugün de geliriz. İşte geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz de bunun ilk büyük işaret fişeği idi. 20 yeni politika kurulu oluşturuyoruz. Bunlar adeta gölge kabine gibi çalışacak. Kadrolarımızı yeniledik, güçlendirdik. Bu kongre ile kesin bir şekilde ortaya koyduk ki biz, sadece iktidarın alternatifi değiliz. Doğal çözüm biziz! 82 milyon müsterih olsun. Sabretsin. İlk seçimlerde iktidara geleceğiz” dedi. Çorlu Sivaslılar Demek Başkanı İsmail Ceylan ziyaretten memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.