• Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi
  • Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi
  • Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi
  • Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi
  • Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Özgür Ertaş Üyelerle Bir Araya Geldi

  • 15 Kasım 2019
  • 1143 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkan Adayı olan kırmızı listeyle seçime giren Özgür Ertaş, Reşadiye ve Çobançeşme Mahallesi’ndeki üyelerle bir araya geldi.


Reşadiyeliler Yardımlaşma Derneği’nde üyeleriyle bir araya gelen Özgür Ertaş burada üyelere seslendi. Üyeleri demokrasi şölenine davet eden Ertaş, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’na seçildiği takdirde yapacaklarını da anlattı. 
ÜYELERİMİZİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DAVET EDİYORUZ
“Öncelikle tüm üyelerimizi CHP Çorlu örgütünün demokrasi şölenine davet ediyoruz” diyen Özgür Ertaş konuşmasını sürdürdü: “Delege seçimlerini Belediye düğün salonunda ve Atatürk Estitüsünde (eski TCSO binasında) yapacağız. Şeffaf, katılımcı, herkesi kucaklayan önyargı ve yaftaların olmadığı, samimiyete, güvene, sevgiye, saygıya dayalı bir yönetim kurduk. Siyaseti kendi içimizde değil, diğer siyasi partilere karşı yapacağız. Amacımız parti bayrağımızı en yukarılara taşımak. Çorlu örgütünün 17 kişilik ekiple yönetilmesi mümkün değil. Yönetimde aktif çalışacak üyelerin sayısı kurulacak komisyonlar ile birlikte 100’un üzerine çıkacak. Çünkü günümüzün en önemli meselesi zamanı doğru kullanabilmektir” dedi. 
MAHALLE DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA MERKEZLERİ KURACAĞIZ  
“Mahalle delegelerinin daha aktif kullanılması gerekiyor” diyen CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş; “Bunun için mahalle danışma ve yardımlaşma merkezleri kuracağız. Bu merkezler çok amaçlı olarak kullanılacak ve üyeler arasında yardımlaşma kültürünü geliştireceğiz. İlçe örgütünden ayrı bir seçim ekibi oluşturacağız. Tecrübeli üyelerimizdeki bilgiyi, gençlere aktaracağız. Bunları gerçekleştirebilmek için yeni ve büyük bir ilçe merkezine geçeceğiz. İlçe örgütüne gelen herkes kapıdan adımını attığı anda güler yüzle, ilgiyle ve sıcak bir şekilde karşılanacaktır’’ dedi.
İmdat Şahin