• Belediye Çalışanından Büyük Özveri
  • Belediye Çalışanından Büyük Özveri
  • Belediye Çalışanından Büyük Özveri
  • Belediye Çalışanından Büyük Özveri
Çorlu Güncel

Belediye Çalışanından Büyük Özveri

  • 14 Kasım 2019
  • 901 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri personeli Eski Halk Eğitim Merkezi’ni dip köşe temizlerken, madde bağımlılarının pisliklerini de temizledi.


Çorlu’nun merkezi’nde bulunan Eski Halk Eğitim Merkezi aylardır madde bağımlılarının sığınağı durumda. Madde bağımlılarının pislettiği Eski Halk Eğitim Merkezi’ni Çorlu Belediyesi temizlik işleri görevlisi dip bucak temizledi. 
İNSAN PİSLİKLERİNİ TEMİZLEDİ
Eski Halk Eğitim Merkezi’nde Atatürk büstünün bulunduğu alanın arkasını pisleten madde bağımlılarının pisliklerini temizlik görevlisi tek tek temizledi. Hastalık yayılmaması için büyük bir özveri örneği göstererek temizlik yapan görevli esnafların takdirini topladı. İnsan pisliklerini temizleyerek çöp konteynırına atan temizlik görevlisi Eski Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesindeki pislikleri de toplayarak temizledi. 
TEMİZLİK GÖREVLİSİNE ESNAFLAR TEŞEKKÜR ETTİ 
Eski Halk Eğitim Merkezi’ni dip bucak temizleyen ve madde bağımlılarının pisliklerini de temizleyen temizlik görevlisine esnaflar teşekkür etti. Esnaflar, “Belediye görevlisi büyük bir özveri örneği gösterdi. Madde bağımlılarının pisliklerini de tek tek temizledi. Bahçeye girdiğin zaman insan pisliğinin kokusunu hissediyoruz. Bir süre sonra burada hastalık yaratır. Temizlik görevlisi işini yaparak gelip bu pislikleri de temizledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN