• Belediyeden 4 Bin Metre Ferforje İmalatı
Tekirdağ

Belediyeden 4 Bin Metre Ferforje İmalatı

  • 14 Kasım 2019
  • 1831 Kez Okundu

Çerkezköy Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile yaklaşık 4 bin metre ferforje imalatı yapılarak, kentin muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alanlara montajı tamamlandı.




Çerkezköy Belediyesi tarafından imalatı yapılan yaklaşık 4 bin metre ferforjenin, kent genelindeki park ve yeşil alanların etrafına monte edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kendi ekipmanımız ile imalatını tamamladığımız ferforjelerin kentimiz genelindeki park ve yeşil alanlarımızın etrafına montajını tamamlayarak, park ve yeşil alanlarımızı güzel bir görünüme kavuşturduk” dedi.

Ferforje imalatını Çerkezköy Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ila yaptığını ve ciddi bir tasarruf ettiğini belirten Başkan Akay, “Hem tasarruf ettik, hem de kentimiz genelindeki birçok park ve yeşil alanının etrafını daha hızla ferforje ile kapladık. Şu ana kadar yaklaşık 4 bin metrelik bir ferforje imalatını gerçekleştirdik. İmalatımız seri bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz kentimiz genelindeki tüm park ve yeşil alanların tamamını imal ettiğimiz ferforjeler ile çevirerek, güzel bir görünüme kavuşturmak” diye konuştu.