• “Bizim Vefamız Sadece Chp'li Üyelerimize”
Çorlu Güncel

“Bizim Vefamız Sadece Chp'li Üyelerimize”

  • 08 Kasım 2019
  • 961 Kez Okundu

Gençliğinin yarısını partide çalışarak geçirdiğini ifade eden CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı Doğukan Dağ, “Kişiye bir vefa borcumuz olmadı, bizim vefamız sadece Cumhuriyet Halk Partili üyelerimizedir” dedi.


“Biz yıllardır bu parti içerisinde gençliğimizin yarısını partiye çalışarak verdik” diyen CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı Doğukan Dağ “Bununla ilgili hiçbir beklentimiz olmadı. Ömrümüzün yarısı gitmesine rağmen bizim vefamız sadece Cumhuriyet Halk Partili üyelerimize var. Hiçbir zaman kişiye bir vefa borcumuz olmadı” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZ KEYİFLİ, NEŞELİ GİDİYOR 
“Çalışmalarımız, keyifli neşeli, ve heyecanlı bir şekilde geçiyor” diyen CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı Doğukan Dağ, “Bu süreçte tekrardan üyelerimizle görüşüyor olmak, ellerini sıkıyor olmak, en azından umut verici siyasetlerimizin üyelerimize iletiyor olmak bizim için çok keyifli. Bir matematik hesabına şu anda gerek duymuyoruz. Önümüzde daha birkaç haftalık sürecimiz var. Süreç yaklaştığı zaman matematik hesabımızı o zaman koyacağız. Çünkü tabloyu önümüze alıp, güzel tabloyu görüp adımlarımızı küçültmeyi hızımızı düşürmeyi düşünmüyoruz” dedi.
 GENÇLİĞİMİZ VAR HEYECANIMIZ YÜKSEK
Ekrem İmamoğlu’nun söylediği sözü yanlarından hiç ayırmadıklarını ifade eden Doğukan Dağ, “Bizim çok büyük heyecanımız var. İstanbul seçimlerinde Sayın İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu “gençliğimiz var, heyecanımız yüksek” demişti. Bizlerde bu sözü yanımızdan hiç ayırmıyoruz. Bizimde gençliğimiz var, heyecanımız yüksek. Bizlerde bunu eyleme dökmek istiyoruz, bunun ateşiyle yürümek istiyoruz. Tabi heyecanla giderken, üyelerimiz bu heyecanımıza karşılık veriyor. Umutluyuz” dedi.  
BİZ KİMSENİN ETEĞİNİN ALTINA GİRMEDİK 
“Karşı karşıya gelmekten usanmış bir üye yapısı var, umudunu yitirmemiş ama bu süreçte karşı karşıya gelmekten sıkılmış bir üye yapısı var” diyen CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı Doğukan Dağ, “Onlar bizim heyecanlarımızı görünce heyecanımızı alıyorlar. Biz örgütten geldiğimiz için örgütün ne istediğini üyelerin ne istediğini biliyoruz. O yüzden partimize örgütümüze yakışır bir siyaset yapıyoruz. Kimsenin eteğinin altına girmedik, tercih etmedik. Biz ağalardan paşalardan medet ummuyoruz. Bizim tek sırtımızı dayadığımız yer Cumhuriyet Halk Partisi üyelerdir. Bu yüzden üyelerimize birebir gidiyoruz” dedi. Konuşmasını sürdüren Dağ, “Üyelerimizden neden aday oldun diyen yok, diyenler var bunlarda niye çıktı neden bizim adayımızı desteklemiyor nasıl olsa biz bir aday belirlemişiz, neden katkı vermiyor diye konuşuyor. Onları da biz doğru bulmuyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN