•  “Ben Hiçbir Zaman Vefasız Olmadım”
Çorlu Güncel

“Ben Hiçbir Zaman Vefasız Olmadım”

  • 07 Kasım 2019
  • 1856 Kez Okundu

Daha önceki açıklamalarında CHP ilçe başkanlık seçimleri için gönlümde bir aslan yatıyor diyerek isim belirtmeyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, gönlündeki aslanı açıkladı.

Katıldığı canlı yayın programda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt hem gündemdeki sorunlara değindi hem de yaklaşan ilçe başkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Ahmet Sarıkut, kırmızı listeyle seçime giren Özgür Ertaş’ı destekleyeceğini açıkladı. 
SEÇİMLERDE ÖZGÜR BAŞKAN BİZE EŞLİK ETTİ 
“Her bir adayı tanıyorum” diyen Ahmet Sarıkurt: “Yerel seçimlere yaklaştığımız süreçte 43 gün kala bir anda yönetim değişikliği ihtiyacı oldu. O dönem içerisinde Özgür başkanım, bize sahip çıktı bize eşlik etti. Beraberce gayret gösterdik. Bu yönetim ile belediye meclisine aday olan arkadaşlarımızla uzunca bir süre vatandaşlarımızla iletişim kurduk. Sohbet ettik ve Tekirdağ seçim sonuçlarını incelediğinizde en başarılı neticelerden bir tanesini aldığımızı söylemek mümkün. İYİ partiyle ittifak yapamamamıza rağmen son derece olumlu bir netice aldık” ifadelerini kullandı. 
“BEN HAYATIMIN HİÇBİR DÖNEMİNDE VEFASIZ OLMADIM”
“Ben hayatımın hiçbir noktasında vefasız olmadım” diyen Sarıkurt konuşmasını sürdürdü: “Şartlar ne olursa olsun, yine vefasızlık etmeyeceğim. Arkadaşların çoğunu seviyorum ama yakın dönemi unutmuyorum. Tekirdağ siyasetinde Çorlumuzun hangi siyasi parti olursa olsun, sözünün daha geçerli olabilmesi için yönetebilecek kabiliyetteki arkadaşların bir arada durmasına ihtiyaç var. Bir arada durabildiğimiz zaman başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu birlikteliği sağlamış Özgür Başkanıma eşlik etmem gerektiğini inanıyorum” dedi.
 BELEDİYEDE ÇALIŞMA YAPILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİM
“Herkes benim düşündüğüm gibi düşünmek zorunda değil dolayısıyla meclis üyelerimiz de düşünmek zorunda değil, çalışanlarımızda düşünmek zorunda değil” ifadelerini kullanan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “ Öncelikle parti seçim çalışmaları kesinlikle belediye de olmayacak. Ben belediyenin seçimlere mesafeli durması için elimden geleni yapacağım. Buna leke sürecek bir çalışmanın içerisinde olmam mümkün değil. Hissiyatlarımızı paylaşıyor muyuz paylaşıyoruz. Belediyede ne CHP nede başka bir parti adına çalışma yapılmasına müsaade etmeyeceğim. Çalışanlarımız beni iyi tanır, ben farlı düşündükleri için kimseyi ekmeğinden etmem” dedi.
İMDAT ŞAHİN