• Özel Günlerinizin Adresi Tenis Kafe
Çorlu Güncel

Özel Günlerinizin Adresi Tenis Kafe

  • 16 Ekim 2019
  • 1087 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesi tarafından işletilen Tenis Kompleksi içindeki Tenis Kafe, vatandaşlarımızın özel günlerinde hizmet vermeye devam ediyor.




Açıldığı 2018 yılından bu yana toplamda 262 organizasyonun gerçekleştiği Tenis Kafe, özel günlerde vatandaşlarımız tarafından sıklıkla tercih edilen bir adres hâline geldi. Doğum günü, diş buğdayı, veli toplantısı gibi pek çok farklı türde organizasyona ev sahipliği yapan Tenis Kafe, halkımızın beğenisini toplamaya devam ediyor.

Özel günlerini Tenis Kafe’de kutlamak ve misafirlerini ağırlamak isteyen vatandaşlarımız 0542 547 54 85 no’lu telefondan rezervasyon yaptırarak 175 TL karşılığında mekânı kiralayabiliyor. Sıcak - soğuk içecek hizmetini Tenis Kafe’den karşılama koşuluyla çeşitli etkinlikler için kiralama yapan organizasyon sahipleri, isteğe bağlı olarak mekân süslemesi yapıp yiyeceklerini kendi temin edebiliyor. İç mekânda 50 kişi ağırlama kapasitesine sahip Tenis Kafe’yi tercih eden vatandaşlarımız, Tenis Kompleksi’nde yer alan oyun parkı, spor ve yürüyüş alanlarında da keyifli vakit geçirme imkânına sahip oluyor. Her gün 09.00 – 22.30 saatleri arasında açık olan Tenis Kafe, keyifli ve iyi vakit geçirmek için vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.