• Levent Çifter'den Çorlu Beşiktaşlılar Derneğine Ziyaret
Çorlu Güncel

Levent Çifter'den Çorlu Beşiktaşlılar Derneğine Ziyaret

  • 16 Ekim 2019
  • 1119 Kez Okundu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Koordinatörü Levent Çifter, Çorlu Beşiktaşlılar Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu.


BJK Genel Koordinatörü Levent Çifter geçtiğimiz akşam Çorlu Beşiktaşlılar Derneği dernek lokaline ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Çifter’i Çorlu Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Akın Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Akın Yılmaz; “Bizlerin her zaman yanımızda olan, bizlere bir telefon kadar yakın kulüp genel koordinatörümüz abimiz Levent Çifter’i bu akşam burada misafir ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Levent abimize ziyaretten dolayı yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde kulübümüzün başkanlık seçimi var. Gerçekleştirilecek seçimlerde tüm başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Tüm adalarımız birbirinden değerli abilerimizdir. Tüm kongre üyelerine de seçimlerimizin hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Ziyarette konuşan BJK Genel Koordinatörü Levent Çifter ise; “Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Kulüpçülük için birkaç cümle söyleyeceğim. Bu işin temeli dostluktur, güvendir, Beşiktaş sevgisidir. Bazı şeyler vardır sana görev verilmez içinden gelerek yaparsın. Bende Trakya Beşiktaşlıları iyi dostum olarak gördüm. İstanbul’daki stadımıza ve kulübümüze gelen arkadaşlar da oraları evi olarak görüyor. Pazar günü bir seçimimiz var seçimimiz bittikten sonra dernekler komitesi daha aktif, daha duyarlı daha istenilen seviyede daha sıcak olarak derneklerimize yardımcı olmaya çalışacaktır. Ben seçimden sonra kısmet olursa devam edersek bunları yapacağımıza söz veriyorum. Ben 36 senedir bu kulübün içindeyim biz imza attığımız bir işi hiç yüzümüze gözümüze bulaştırmadık. Bizler sizler Beşiktaş kulübünün sigortasıyız ve sessiz çoğunluğuz. Takımımız yener kaybeder, Ahmet bey kaybeder Mehmet bey kazanır o ayrı bir olay. Ama bizim grubumuz çıkara dayanan bir grup olmadığı için Beşiktaş’ımızın sigortasıdır ve gizli ordusudur. Ben sizlerle gurur duyuyorum Beşiktaşlılarda bizlerden büyük abilerimiz bizlerle gurur duyuyor. Onun için bu güzelliği her yerde yaşayın ve yaşatın” dedi.
Çorlu Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Akın Yılmaz gecede Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Koordinatörü Levent Çifter’e bir dernek üyesinin yaptığı Beşiktaş logolu rölyef tablosu hediye etti.