• Başkan Albayrak Ergene'de İncelemelerde Bulundu
Ergene

Başkan Albayrak Ergene'de İncelemelerde Bulundu

  • 09 Ekim 2019
  • 1415 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi ortaklığında Sağlık Mahallesinde asfaltlanacak olan 1, 6 ve 9.cu sokak ile bazı caddelerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel incelemelerde bulundu.




Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ergene Sağlık Mahallesi 1, 6 ve 9.cu sokak ile bazı caddelerde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediyesi ortaklığında asfaltlama çalışmalarının bir an önce başlayacağını belirtti.

“Halkımızın Yol Sorununu Ortadan Kaldıracağız”
Ergene’de asfaltlanmayan yol kalmayacak sözünün arkasında durduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve gelir gelmez Ergenemizin en büyük sorunlarının başında gelen asfalt sorununu minimuma indirdik. İlçemizde çok az sayıda asfaltlanmayan yolumuz kaldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ortaklığıyla Sağlık Mahallemizde bulunan 1, 6 ve 9.cu sokak ile bazı caddelerimizde ki asfaltlama çalışmalarımızın ardından asfalta ihtiyaç duyulan az sayıdaki yollarımızı da asfaltlayarak halkımızın yol sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel birlikte sıcak asfalt yapılacak olan bölgede incelemelerde bulundu ve teknik personelden yapılacak olan hizmet hakkında bilgiler aldı.

“Her Şey Daha Güzel Bir Tekirdağ İçin”
Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına il genelinde hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarının çözümü noktasında, birinci hizmet dönemimizde olduğu gibi 2019-2024 hizmet dönemimizde de proje ve yatırımlarımızla halkımızın yanında olacağız. Hizmetlerimizi yaparken, ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her şey daha güzel bir Tekirdağ için” dedi.