• Farklı Etkinliklerle Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar
Ergene

Farklı Etkinliklerle Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar

  • 07 Ekim 2019
  • 1453 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde bulunan minikler gerçekleştirdikleri etkinlikler ile hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.




Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi, çocukların kendi yönettikleri etkinlikleri, yaşayarak öğrenmeyi ve işbirliğine dayalı oyunu temel alan bir eğitim sistemi olan Montessori eğitiminde minikler, kendi öğrenimleri için yaratıcı seçimler yaparken, sınıf ve öğretmen ise yaşlarına uygun faaliyetler sunarak süreci yönlendiriyor. Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde de verilen bu eğitim ile minik öğrenciler eğlenerek becerilerini arttırıyor.

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde bulunan öğrencilerin bilgi ve becerilerinin arttırılması yönünde eğitimlerin devam ettiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuk Akademimizde bulunan miniklerimizin zihinsel ve bedensel gelişimlerine çok özen gösteriyoruz. Alanında uzman öğretmenlerimiz ile gelişmeye dayalı etkinliklerimiz ile öğrencilerimize en iyi eğitimi veriyoruz” dedi.

Hayvanları Koruma Gününde Barınağı Ziyaret Ettiler

4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü münasebetiyle Beren Bebek Çocuk Akademisi öğrencileri Velimeşe Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan sevimli dostlarını ziyaret etti. Öğrenciler barınakta bulunan sevimli dostları ile yakından ilgilenerek onlarla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de bu güzel ziyaretin içinde yer alarak öğrenciler ile birlikte barınağı gezdi. Başkan Yüksel, “Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü. Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde bulunan öğrenciler hayvan barınağımızı ziyarete geldiler. Ergeneliler olarak bu tesisle övünebiliriz. 2016 yılında hizmete başladığımız barınağımız çok modern ve örnek gösterilecek bir tesis. Burada bulunan sevimli dostlarımıza günlük mamaları verilerek ayrı ayrı kulübelerde bakımları yapılıyor” dedi.