• Ergene'de Haftanın Spor Panoraması
Ergene

Ergene'de Haftanın Spor Panoraması

  • 01 Ekim 2019
  • 1357 Kez Okundu

Ergene İlçesini farklı amatör futbol liglerinde temsil eden takımlar geçtiğimiz hafta sonu oynanan lig müsabakaları ile birbirinden güçlü rakiplerle maç yaparak Ergene’yi başarıyla temsil etti.




Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden Ergene temsilcisi Vakıflar Güvenspor ligin ikinci haftasında Kapaklı Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Kapaklı Spor’un 6-1 galibiyeti ile sona erdi. Grupta bulunan diğer Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor ise haftayı BAY kapadı. Ligde henüz galibiyeti olmayan Ergene temsilcileri gelecek hafta oynayacakları müsabakalardan 3 puan almak istiyor.

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda bulunan Ergene temsilcilerinden en farklı skor Esen Spor’dan geldi. Ligin üçüncü haftasında Aşağı Sevindikli Spor ile maç yapan Esen Spor sahadan 8-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Grupta ki bir başka Ergene takımı Sağlık Spor’da Büyük Çınarlı Spor’u 5-4 yenerek haftayı 3 puan ile kapadı. Ligin ilk iki haftasında 2 galibiyet alan grupta ki son Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü ise Çerkezmüsellim Spor Kulübüne 2-0 mağlup olarak ligde ki ilk mağlubiyetini almış oldu.  Gökhan Duman