• Aynı Fotoğraf Karesinde 3 Çekçekçi
  • Aynı Fotoğraf Karesinde 3 Çekçekçi
Çorlu Güncel

Aynı Fotoğraf Karesinde 3 Çekçekçi

  • 16 Eylül 2019
  • 1032 Kez Okundu

Omurtak Caddesi üzerinde objektifimize giren 3 çekçekçi hem kaldırımdaki yaya trafiğini hem de yoldaki trafiği olumsuz etkiledi.




Sayıları günden güne artan çekçekçiler çarşı merkezindeki yaya trafiğini ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor. Araçlar çekçekçilerin arkasından yavaş yavaş ilerlemeye çalışırken yayalarda çekçekçilerden kaçmak için büyük zorluk çekiyor. 

YAYA TRAFİĞİNİ OLUMSUZ ETKİLİYORLAR
Büyük arabalarıyla kaldırımdan geçmeye çalışan çekçekçiler vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Omurtak Caddesindeki kaldırımlarda yaya trafiğinin yoğun olması nedeniyle insanların arasına giren çekçekçiler insanlara zor anlar yaşatıyor. Özellikle çocuklarıyla kaldırımda yürüyen aileler çocuklarını zarar görmemeleri için çekçekçilerin arabasından kaçırmaya çalışıyor. Vatandaşlar çekçekçilerin yarattığı rahatsızlıkla ilgili gazetemize konuşarak; “Her gün her saat bir tane çekçekçi kaldırımdan geçerken görüyoruz. Kocaman arabalarıyla kaldırımları kapatıyorlar bizlere yürüyecek yer kalmıyor. Sürekli çekçekçilerin arabasından kaçmaya çalışıyoruz” dedi.
 
ARAÇLAR HIZLARINI ÇEKÇEKÇİLERE GÖRE AYARLIYOR 
Vatandaşlar ayrıca; “Omurtak Caddesi üzerinde ilerleyen çekçekçiler yüzünden araçlar hızlarını onlara göre ayarlıyor. Çift yönlü olan trafik nedeniyle sollama da yapamayan araçlar çekçekçileri takip ederek trafikte ilerliyor. Araç trafiğine büyük sıkıntı yaratan çekçekçi kenara çekilmeden araç trafiği normale dönmüyor. Sürücülerde bu durumdan oldukça rahatsız, çekçekçilerin sayısının düşmesi gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN