• Trakya Veteranlar Ligi Başladı
  • Trakya Veteranlar Ligi Başladı
Çorlu Güncel

Trakya Veteranlar Ligi Başladı

  • 16 Eylül 2019
  • 967 Kez Okundu

Trakya Veteranlar ve Masterlar Federasyonu Trakya Veteranlar Ligi, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un da katıldığı açılış müsabakalarıyla başladı.



Trakya Veteranlar Ligi 2019-2020 futbol sezonu hafta sonu Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan müsabakalarla başladı. 27 takımın 3 grupta mücadele edeceği lig maçlarında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta Çorlu Masterler takımında 59 numaralı formayı giyecek. Trakya Veteranlar Ligi açılış müsabakasına katılan Başkan Sarıkurt, tüm takımlara başarılar dilerken, Çorlu’da sporun hemen her dalında belediye olarak herkese dokunmaya gayret ettiklerini ve sporda öncü olduklarını söyledi.
Sporu sevdirebilmek için sportif yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Sarıkurt, “Spor tesisleri konusunda önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Şimdi bu yatırımlarımızın karşılığını alıyoruz. Birçok spor dalında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Trakya Veteranlar Ligi müsabakalarında 3 Çorlu takımı mücadele edecek. Takımlarımıza lig maçlarında başarılar diliyorum. Ayrıca Çorlu Masterlar takımında 59 numaralı formayla ter dökecek olmaktan da oldukça mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kupayı Çorlu’ya getirmeyi arzu ediyoruz.” dedi.  Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan ilk gün maçında Çorlu Masterlar, Keşan Anafartalar takımını 5-2 mağlup etti. Ergene Veteranlar ile karşılaşan Çorlu Veteranlar 5-1, Saray Veteranlar ile karşı karşıya gelen Çorlu Güven ise 3-1 mağlup oldu. Trakya Veteranlar Ligi’nde yar alan takımlar ve grupları ise şöyle; A Grubu: Tekirdağ Veteran, Çorlu Masterlar, Çerkezköy Veteran, Hayrabolu Veteran, Lüleburgaz Çarşı Masterlar, Lüleburgaz Veteranlar, Keşan Anafartalar, Edirne Veteranlar ve Kırklareli Veteran. B Grubu: Tekirdağ Adalet, Malkara 14 Kasım, Muratlı Veteranlar, Çorlu Güven, Saray Veteranlar, Lüleburgaz VET 2, Keşan Veteranlar, Edirne Osmanlı Veteranlar ve Babaeski Veteranlar. C Grubu: Dost Veteran, Malkara Veteranlar, Muratlı 1935, Çorlu Veteranlar, Ergene Veteranlar, Lüleburgaz Masterlar, Lüleburgaz Çarşı, Keşan Sardus ve Uzunköprü Veteranlar.