• Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
  • Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Ergene

Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • 10 Eylül 2019
  • 1376 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe genelinde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.




Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını  sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sağlık Mahallesi Çınar Caddesi üzerinde başlatmış olduğu asfaltlama çalışmalarının bir kısmını tamamladı. Çınar Caddesi üzerinde eksik olan yollarda da ekipler asfaltlama çalışmalarında bulunuyor. 

Sağlık Mahallesi Çınar Caddesi üzerinde yapılan asfaltlama çalışmasının yanı sıra ayrıca diğer ekiplerde Cumhuriyet Mahallesinde trimer iş makinesi ile otobüs yolunu kazıyarak yeni asfalt öncesi yolu hazır hale getiriyor. Önümüzde ki haftalarda Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Cumhuriyet Mahallesi otobüs yolu güzergahında da asfaltlama çalışmalarında bulunacak. 

Ergene’de asfalt sorununun büyük bir kısmını ortadan kaldırdıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizde vatandaşlarımızın en büyük sorunlarından biri olan asfalt sorununun büyük bir kısmını ortadan kaldırdık. Yapılmayan çok az yolumuz kaldı, zamanla eksik olan sokaklarımızıda asfaltlayarak bu sorunu tümden ortadan kaldıracağız, hedefimiz vatandaşlarımıza hal ettiği hizmeti vermektir” dedi.