• Öğrencilerin Okul Sevincine Ortak Oldu
  • Öğrencilerin Okul Sevincine Ortak Oldu
Tekirdağ

Öğrencilerin Okul Sevincine Ortak Oldu

  • 09 Eylül 2019
  • 2043 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının açılışı dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Aydoğdu İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin okul sevincine ortak oldu.




Öğrencilerin heyecanını paylaşan Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinin tanınan ve sevilen simalarından Kadroş’un (Kadriye Erol) eğitim hayatına başlayan kızı Ecrin Erol ile okulun ilk gününde buluştu. 
Ecrin Erol ve diğer tüm öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara başarılı bir eğitim-öğretim hayatı dileyen Başkan Albayrak, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar bugünün minikleri ancak geleceğin büyükleri olacak. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Bizler, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Okulun ilk gününde öğrencilerimizle beraber olmak istedik. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.  HABER MERKEZİ