• Uysalcan Vites Yükseltti
  • Uysalcan Vites Yükseltti
  • Uysalcan Vites Yükseltti
Çorlu Güncel

Uysalcan Vites Yükseltti

  • 05 Eylül 2019
  • 2480 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nın seçimleri yaklaşırken Müjdat Uysalcan vites yükseltti.


31 Mart Yerel Seçimleri için Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Müjdat Uysalcan, o günden beri isminden söz ettirmeye devam ediyor. İsmi İlçe Başkanlığı için geçen Müjdat Uysalcan, ziyaretlerini sürdürüyor. En son CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’ü makamında ziyaret eden Müjdat Uysalcan ilçe seçimlerine kadar çalışmalarını sürdüreceği konuşuluyor. 
SAMİMİ SOHBETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 
Müjdat Uysalcan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ziyaretinden Aygun’e Atatürk tablosu hediye etti. Yaptığı açıklamada Uysalcan, “Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilimiz Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Dr. İlhami Özcan Aygun'a çalışma ofisinde nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisine samimi sohbetleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 
CHP’de ilçe başkanlığı seçimleri yaklaşırken kulislerde hareketlenmeye başladı. Kulislerde CHP Çorlu İlçe Başkanı adayları olarak birçok ismin öne çıktığı konuşuluyor. Bu isimler ise şu şekilde, “Şu andaki mevcut ilçe başkanı Özgür Ertaş, Müjdat Uysalcan, Engin Anıl, Doğukan Dağ, Hülya Perin, Sinem Malgaç” 
İMDAT ŞAHİN